Blogger Backgrounds

Wednesday, 15 August 2012

awk, semoga berbahagia :D


“kekadang hatiku bertanya, adakah dia dah berpunya??”

Err.. dia single BUT NOT AVAILABLE daaa..maaf,anda telewat! L hahaha.. dia is siapa? Maaflah yerr..siyes n jujur nihh, aq x kenal siapa dia.err, Cuma tau nama, kelas, dorm n someone yg dy admire.btw, anda dgn ‘org tu’ serasi la jgk.pandai anda memilih ya..cayalah bro! I wish u eppy wif ur choice ukeh.ni nk kasi tips sikit, klu nk tacle dy tuh,

1)       senyum2 la slalu yerr..baru dy terpikat :P hehehe
2)      Be gentleman la bro..
kau yg patutnya mulakan bicara sama dia :D
3)      Be a good boy >.<

terkejut dgn piliha kau? Xdalah ..rasa biasa ja. Perasaan suka –menyuka ni un fitrah..so, apa yg peliknya kan? So stay cool ye bro..aq doakan semoga ada jodoh antara kau dgn dia ya. Nk gtau nih, dia mmg chantek, cumel ,pandai n baik! Bkn aq sowang ja yg ckp mcm ni tau tp ramai lagihh..kwn2 yg rapat dgn aq, adek2 junior sume ckp mcm tuhh..so untunglah..err,klu ‘org tu ‘ un single but not available jgk, kau jgn la frust ukeh..tgk cara dy layan kau, mcm kau da chance jer..hehehe.memandai je un >.<  so xnk komen byk, korang sesuailah..kau un ensom? Err, boleh lah.(actually x tau nk klasifikasikan  kau ni ensom ke x? btw, kau mmg da good looking cume kurang satu ja..nk tau apa? Kau KEDEKUT SENYUM J ) hmmm,klu da papa yg kwn kau da story or sampaikan pasal aq tuh, kau lupakan je lahh..anggap je kau x pernah kenal aq.alahhh, aq sure kau x take serious pon dgn setiap kata2 dari kwn kau kan..so aq hrp, setiap kata2 dia, xkan ada satu un yg lekat dlm ingatan kau. InsyaAllah… klu diizinkna-NYa kita bolehlah bersahabat kan.it’s up to u..aq x kesah >.-




#errr..sesuka hati je main aci tulis padahal kenal un x kan..so kesimpulannya, sipulan yg dinyatakan di atas bukanlah siapa2 pada sayew.harap maklum! ..Saja xde koje menulis pasal dia (siapa tah).x salah kan klu kita mendoakan kebahagiaan sesama manusia? Peace yo!!

No comments:

Post a Comment