Blogger Backgrounds

Monday, 28 November 2011

nah..amek kau!

hak3.klu ada org tya ,what has happened to me,jwpnnyer sng jerr.just say that i am gone to crazy.cup3.not crazying 4 someone tau!bodoh gak aq nihh.hak3.tp bodoh2 aq byk gak pndainyer k.patut ar aq rsa x slamat je dgn p'sahabatn yg rapat antara aq n kau.rupa2nyer ini yg Allah nk tnjuk!ALLAH Maha Mengetahui + Maha Berkuasa la beb.hak3.so funny bila t'igtkan bnda2 ni sume.mgkin ada unsur2 nakal yg ckp aq sudah tgkp lentok sma kau.hak3.what kind of nonsense they made.it's nope n never!bodoh..shit..damn u!i do really hate u right know(smpai bila aq x tau)1st time dlm hdp aq gnakan these kind of good words.special 4 u dear!hak3.the bez words to describe me right know is
jelous??..=nope
hate u?...=wish it's yes
dissapointed?..=excellent,good job,well done
boleh jln da dgn kau punyer kebaikan tu.tp kan aq dahhh...crita a bit about me to u?hmmm..hak3.dn't worry lorhh.semua tu dah dimanipulasikan!igt aq bodoh kerr.kau laaagi tutttt(x smpai hti lak nk ckp)go to hell larhhh.apa2 pon i do really thanks to ALLAH 4  let me know  everything.aq dh bebas drpd belenggu memikirkan p'shbtn buatan kau ni.wat semak alam idup aq jerr.spe ckp org yg wat baik dgn kita adalah org yg baik huh?tu semua helah daaa.ada udang di sebalik mee kottt.hailaaa.hak3.what kind of stupid funny of story u had created huh?thanks ALLAH 4 everything!aq mati2 igt org yg aq anggap teruk tu adalah teruk,tp u 're worst than that.x sgka gak kau ni.omg how bad u are!mcm mn la kau ni bley msk dlm list kwn rapat aq?haila nk test ur power bkn dgn aq siottt.i am more powerful than u idiot!
apiku udah marak.so jgn disimbah minyak lgi ke ats apinya k.peace no war.ALLAHU AKBAR!!

Sunday, 27 November 2011

thanks yeap!

aq igt aq akn t'rus mcm kucing mati ank but i am wrong.aq ni kdg2 b'tuah jgk ek.walaupun kini aq udah jauh dri dua org insan yg slalu make me in smile.aq msh lgi ada org yg sudi wat aq eppy.aq hilang dua tp ALLAH bgi aq tiga..eh jap3.bkn tiga tp x t'kira.aq je yg x nmpak.al-mklumlah rabun.rancak je smbg smpai x igt jam!bila chating dgn korg,mood eppy aq dtg balik,huhuhu..mula2 bengang gak bub chat box wat hal.tiba2 je jeles ar tuu.slalu x mcm tu pon.tp Alhamdulillah dia ksi gak chance at aq un3..hehehe tapi pasal 2 org tu mmg la aq slalu fkrkn pon.mn x nyerr.yg sorg tu slalu rapat je dgn aq,b'kepit je dgn phone,tiba2 senyap.,,mn aq x musykil.kau dah ada pujaan hti kerr smpai lupa aq?aq tau aq xda hak nk msk cmpur urusan hdp kau,but at least story sama aq doe..kau ni wat aq mcm org yg dgntung x b'tali tau x?cup3.mksud dia apa ek?main sebut jerr.ada bunyi sudahh..mood aq byk t'gngu dek t'fikirkn kau sorg..hmm.mmg kita ni dtkdirkn utk jdi mcm ni ek.klu btol la sume ni bub kau dh jmpa pujaan hati,kau kna tau satu hal.frienship is better than loving someone that we cn't leave without!nahh..amek kau.puas hati aq
ni yg lgi sorg lak...kmi tau cra kmi mgkin ampa x ska.tp apa yg kmi wat at ampa,ampa trima jerr.u sound me it's nice.kmi btol2 x fhm ampa.huh..dilema btol


taun lepas pon x terok mcm ni tau.sbb i know.last year is the bez.omg!!4get it.dh jnji kan..x baik mungkiri jnji

OH DUNIA!

tgk article ni rsa mcm nk mti ari ni je
                                    x sggp nk hdpi saat2 mcm ni 

SEMUA BACA NI,, PENTING !!!! Coba lihat kalender thnn 2012... ... 1 Ramadhan pd thn 2012 jatuh pd 20 Juli, yaitu hari Jum'at, jd 3 Agst 2012 b'samaan dgn 15 Ramadan jg pd hari Jum'at. Sama dgn 1 hadist Nabi muhammad SAW ttg huru-hara besar yg akn tjadi pd tengah malam,pertengahan bln Ramadhan yaitu pd hari Jum'at 15 Ramadhan di bumi ini. ... ... ... ... Huru-hara yg akn mengejutkan semua orang yg sdg tidur... 1 suara yg sangat dahsyat akn kita dgr dr langit, bukan kiamat tetapi huru-hara tsb akn mlenyapkn umat manusia d'atas muka bumi ini s'bnyk 2/3, yg tinggal hny 1/3 saja. Menurut kajian NASA, pada 21-12-2012 1 planet yg dikenali planet X akan melintasi bumi. Adakah kita semua ni tergolong dlm 1/3 itu..? Adakah peristiwa itu akn tjadi pd 2012..? Hanya ALLAH SWT yg Maha Mengetahui.. Yang... penting kita perbanyakan ibadah & b'doa agar kita termasuk dlm golongan yg dilindungi Allah SWT, jika mati biarlah kita mati dlm Islam & beriman.. Apa pun, peristiwa itu pasti akn berlaku mengikut hadist Nabi muhammad SAW di bawah: Dari Nur'aim bin Hammad meriwayatkan dgn sahabatnya bahwa Rasulullah SAW bersabda: "Bila telah muncul suara di bulan Ramadhan, maka akan terjadi huru-hara di bulan itu...". Kami bertanya: "Suara apakah, ya Rasulullah..? " Beliau menjawab: "Suara keras di pertengahan bulan Ramadhan pada malam Jum'at, akan muncul suara keras yang membangunkan orang tidur, menjadikan orang yang berdiri jatuh terduduk, para gadis keluar dari pingitannya, pada malam Jum'at di tahun terjadinya banyak gempa. Jika kalian telah melaksanakan shalat Subuh pada hari Jum'at, masuklah kalian ke dalam rumah kalian, tutuplah pintu-pintunya, sumbatlah lubang-lubangnya, dan selimutilah diri kalian, sumbatlah telinga2 kalian Jika kalian merasakan adanya suara menggelegar, maka bersujudlah kalian kpd allah SWT. *ini broadcast da'wah,dan aku sangat brtrimakasih pd org yg tlah mbuat broadcast ini.mengingatkan adlh sbuah kasih trindah* Subhanallah. Sebarkan kepada UMAT ISLAM MANUSIA ! ALLAHU AKBAR !


Saturday, 26 November 2011

lma x try!

tiada secantik bahasamu
ku gubah lalu m'jdi lagu
x setanding paras wajahmu itu
menjadi rindu

pertama dan kaulah selamanya
riwayat yg m'hitayat kisah kita
kasih jgn dbiarkan
luka t'tusuk ke dlm jiwa

kta jnji bkn ukuran
hya sejati dlm diri
kuburkan aq dihatimu
demi kasih sebelom ada yg pergi

sejauh mn pon b'pisah
kau dihatiku dan ku sama
dlm tido dlm t'jga
ku ucapkan salam sejahtera

                                                          (diam2 dah ar.shhh)
        

Friday, 25 November 2011

wakaka..hak3

thank 4 my dear friend Siti Khadijah or a.k.a Ojie...
a lot of very,very,very thanks to u
kau tlah b'jaya m'hidupkan sedikit suara utk blog aq
i owe u dear!
thanks a lot ye
x sia2 aq kna tggl dgn mk ayh aq at umah kau
hak3
tunggang langgang gak mula2 tp at the end
Alhamdulillah...thank you Allah

Thursday, 24 November 2011

aNtarA DuA

hehehe..auuummm
actually aq nk crita at c-ni yg aq eppy sgt2 ari ni
nk tawu bub perr
haaa..ni dia
td my parents kuar gi mn ntah
tiba2 diorg bwa balik 2 Mr.Sam at umah
mau senyum aq tgk!
ayh bagi chance utk aq choose dulu whether
nk Mr.Sam pakai bju putih or pink
pink..yulk!aq reject awal2 k
i am not pinky gurl
so automatically the white Mr Sam belong wif me
cool jerr....smart plak tu
b'tuah aq b'dmpingn  dgn dia..hak3(gatai gak ank dara sorg nihhh!)
tp yg lecehnyer bila dgn dia je aq kna jdi lambut
ponpuan sejati la kononnyer
klu boley kna kalahkan si sotong
euuu....seksa tawuu
cup3....lpa plak
my Mr.Sam yg aq mksdkn bknnyer Sam Bunkface or Shaheizy Sam k
yg tu x layan arr..
this one is special sikit.....hik3
bkn yg ni!




bkn jgk yg ni mskipon dia mmg ensom