Blogger Backgrounds

Saturday, 4 August 2012

alamak!! dia dah datang

whoaaa…dia datang lagihh.aduhhh,tetiba rasa mcm nk tumbang.pening2…ambulans..mimomimomomo…arhhh, x suka exam! Bikin otak serabut aja.perlu ke ada exam itu n ini segala bagai huh? Err,perlu la kan. How if I am not included? So far,that must be so great.jimat paper n  tenaga ckgu utk semak sgala jawapan yg ntah hapa2 tuhh..makin nk exam,mata ni makin liat nk ngadap buku tp klu ngadap muka buku,x makan seminggu un ukeh >.-   haishh, remaja la katakan! Apa2 un, I’ll try to force myself.idup kena la slalu da improvement kan .so we need to try n work harder. Yeahh, xmau lengai2 dah.urmm, nk at lonjakan paradigma mcm mustahil ja.xpa2..yg pnting aq akn fight dgn result ‘dy’.knpa la kita ni kenal kan2.bikin otak aq pusing mcm helicopter tau x bila t’igtkn kau!.masalah2..so back to the exam.topik dh makin byk,so there’re so much thing to remember.hmmm,maaf klu sya x score bub otak saya bukanlah jenis yg suka mengira or menghafal k.otak ni klu skadar nk menulis angan2  tu ,terer lahh >.<  errr

BM, BI, PEN.ISLAM --à boley la rilek sikit
BIO,SEJARAH,CHEMIST,PHYSIC --àfakta lah,konsep lah..aiyaaa
ADD MATH ,MATH MOD -à kan bagos klu ada calculator ajaib..tulis je skln dy,then dpt jwpn :P
BAHASA ANTARABAGSA (jepun) à urmm,apa dy tulis un aq x tau.sumimaseng sensei!!

Hmmm,exam kali ni nk fail brapa subjek plak ek? Errr, x mau dah.tobat,x mau dahh.maluuu.xtau nk letak mn muka nihh..ckgu da ckp,spa fail,kena gi promote ke kelas by kelas n ckp “sya fail subjek ini”. Gulp!!! Maluuu la derr.rasa mcm nk sorok muka dlm toilet bowl ja.huahahaha..kan bagos klu aq jadi Nobita.mntak je at Doremon itu n ini.xyh study tp result gempak..itu un kalau boleh la n the problem is X BOLEH SAYAAAANG! Apa kata aq main aci redah je tp  kang nk menulis apa dlm ruangan kosong tuhh..klu objektik,tembak je tp klu subjektif? Arhhh.xpa2,xyh tention2. Just smile n stay eppy.be cool n rilek saja.Allah kan ada.selagi kita berusaha,insyaAllah Dia akn tolong tp USAHA MAU ADA LAHH. Doa ja x cukup ye kak..hehehe

No comments:

Post a Comment