Blogger Backgrounds

Saturday, 28 April 2012

Someone I Call BFF...


hey ..there's no one like u before.u're the one n the first of all.thanks 4 always be wif me even not for 24 hours.jarak kita mmg slalu jauh walaupun hakikatnya kita tinggal dalam satu daerah je pon.walaupun bgitu,jarak x pernah menjadi penghalang antara kita un...cayalah!kenal dh lama tp baru je kamcing.eh baru kerr? Hmmm…dekat2 setahun jgk la. Bagi  yg org x tau pasal kita,mesti org akn misunderstand un.tp x kisah la. jnji kita sama2 tau status persahabatan kita kan3. aq x tau whether kau sedar atau x,on the month of December 2011, kita bukan lagi kita..mungkin kau sedar kot from the way I treat u..ntah lerr.time tu aq rsa seolah-olah mungkin I’ll lost someone like u kot n aq xley trima andai that thing btol2 jadik.nk tau sbb pa..aq aq syg sgt2 persahabatan kita.i need someone like u wif me. Kau org yg agk penyabar dgn perangai aq yg ntah apa2 nihhh… kau layan je kan.hahaha…kau tawu,dlm byk2 kwn yg aq ada,kau pegang satu rekod tau..rekod??rekod ape tuhh?haaa..kau x p’nh pon tinggalkan aq even at once..aq je yg ngek sikit sbb boley nekad nk tinggalkan kau..bodoh kan klu aq teroskan niat aq tuhhh…aq igt agy,ur Cadbury..ngee.nanak lagihhh.bila mau kasi nihh..time aq majuk,kau bawa that Cadbury to my house.aq igt kau main2 jerr.x sangka lak,kau buat btol2… hak3.bila t’kenangkan balik,rsa mcm  lucu jerr.sumpah..mmg nk gugur gntung aq tengak kau dgn ur moto wif that Cadbury waiting for me…how so sweet..cam pe gihh tp siyesly aq suka..xda gi org yg brani uat cm2 dgn aq…kau mcm tau2 je,aq kaki Cadbury un..mmg la kau tau sbb aq yg gtau..tol x??





kdg2 kan,bila kita chat,aq rasa mcm nk cekek2 je kau kasi mmpos.nk tau sbb perr? Kau suka sgt off line then out  scara mengejut..tercengeng aden depan laptop yoo.tp satu  sikap kau yg aq tabik spring giler, kau slalu cuba utk jaga aty aq..walaupun kau uat slah(tp kdg2 xde la diklasifikasikan sbg salah pon),kau akn said sorry n make me smile again…kau ni ada aura utk uat org senyum ke huh??nk kta ayt kau power sgt,x pon.ayt aq power gihhh….tp aq  senang je t’senyum bila dgn kau..hmmm,kau pakai minyak pa wehh.papa je laa..org yg slalu uat org len senyum ni slalunyer org yg di senangi tau.bila kita disenangi,mestilah kita disayangi.haaa.agk2 la,aq ni byk uat kau senyum ke,wat kau srabut?mesti slalu uat kau srabut un.al-mklumlah,dh fitrah aq uat otak org srabut…tambah2 bila dgn kau..syok kot buat gila2 dgn kau sbb kau x pernah mrh.hehehe..nakal terok oo aq nihhh tp masih da limit gihh..i won’t get over the limit aihh..so,dn’t worry!!just be eppy yerr. 



No comments:

Post a Comment