Blogger Backgrounds

Saturday, 8 December 2012



Once I say good bye, there’s no hello for u. btw thanks for coming !  just step back as u ever did before eh J u’re so happy puppy in that way kan ?  well, people, easy come, easy go kan. but unluckily I am not good enough to say good bye. At least I have made a very big try till I get it. And Alhamdulillah, He gives me strength to let it go. So tadaaa..
Let us not talk about the past years k. just focus on 2012 k. hmmm, 2012  a year which I build so much dreams. Satu un tak jalan. Hmm, kita merancang tapi Dia yg menentukan. Dia tahu apa yg terbaik ok. Just take it positively. Yes, everything happens with reason

Allah takkan menguji kamu dgn sesuatu yg tak mampu kamu pikul” “ Allah gives for someone selected because He knows u can go through it

NSDF –NAA Cuma KENANGAN . dh abadikan dlm sejarah un. Sejarah yg x mungkin berulang ! dia membawa phenomena baru dlm hidup aku after insan yg aq masih kekal respect hari ni, which is seorang senior  yg I do really amaze him in everything he ever done ! u’re great sis. Anda insan yg mampu menitiska air mata saya almost everyday. Andalah racun, andalah penawar. Tapi tu semua KENANGAN. Sakit ,perit, suka, gembira let burst it.  Apa yg pernah jadi tu anggaplah pengalaman n pengajaran dlm hidup kita. Kita mungkin x pernah ada sebarang ikatan tp hati ni terlalulah sayangka anda suatu ketika dahulu. Klu nk ditanya prasaan tu hari ni, sorry to say, I have no answer for it. After the last letter from u, frust seketika but hidup ni mesti diteruskan. I change everything. Yes, I admit it. No loves in life.  Takda nya rindu-rinduan. Bkn hanya utk anda tapi juga untuk insan lain. Lidah ni tetiba jadi kelu untuk ungkapkan sayang . and sometime terasa sayang yg diucapkan utk diri ni seolah-olah angin ja. Sorry but that’s the fact. Mereka yg tak mampu buktikan kata-kata sayang mereka ! I can’t believe anyone’s love . just forget everything ever happened between us naaa . stay peace ye. Kita senior- junior je kan. no heart feeling right ? everything is over kan. I try to fulfil ur wish dear. I’ll try ! tak mudah untuk melupakan insan yg kita teramat-amat sayang but not possible rite ?

Hmmm, buat yg terasa, yes it is for u ! terima kasih atas kata2 indah kau. Terima kasih atas kesudian untuk pinjamkan aku senyuman yg sometimes agk menyentuh kalbu tu. Well, no heart feeling between strangers.  Hahahaha. Degil kn bdk nie ? jahat kan? nak tau sebab apa, korang sume yg ajarkan ! aku follow je tunjuk ajar korang. Terima kasih sifu. Terima kasih atas pengalaman yg agk bermanfaat tu eh. Semoga Allah menyedarkan kalian atas apa yg kalian lakukan. Hmmm, terima kasih jgk sebab sudi penuhkah list aku n cuba buktikan siapa korang. Yes, almost same but use different time je. . Ur words, behaviours lbey kurang ja. Fakes ! u look great with those words bro but luckily I am not too stupid to know it. Thanks  God ! mungkin aku salah but I know, masih ada lagi si jejaka idaman hati sang dara. Hehehe tp ada kat mana, itu ta tau.. He knows n He’ll let us know when the right time has come. 

No comments:

Post a Comment