Blogger Backgrounds

Monday, 12 November 2012

untuk awk :)

Penat dok pusing badan nk shoot gamba ni tau J hehehe.
It’s ok. She done more than that for me
Saya really appreciate awk dlm hidup saya n this post specially for u not her.siyes2..
*  -    Perkenalan kita mmglah awk yg mulakan..saat tue saat mmg hati tgh bergelora arr.u know why right? U stalker!!
*    -  KFC, DUNKIN DONUT,SECRET RECEPI, DOMINO’S PIZZA n haaa, x lupa connetto ! keja bagi mkn ja..tau la org over slim!
*     - Sedey tgk saya sedey? I won’t be sad lorh..i am happy jaJ
*   -   U smile, I smile..
*   -    Hossi in the skies…
*    -  Love me even ta tau byk mana..tp bley nmpk la jgk!
*     - Suka main2 even org siyes tp bila dia siyes nmpk buruk n org lain akn mainkan dia pulak time tue..pdn muka :P
*     - Manis bila senyum n could make everyone miss her smile for the first sight..believe me
*    -  Baik n sometime  over baik smpai org pijak kepala..suka cover org!
*    -  Sanggup korbankan diri utk org yg dia sayang n rapat cth; kwn2
*    -  Slalu cuba jaga hati org..
*     - Always try to make me happy in no matter what..suka korek rhsia sya! Igt x tau ka
*    -  x pernah tya whether I love her or not n x pernah un suruh sya trima dia Cuma dia ckp, don’t leave her without knowing what had happened n Yes, I won’t before I get the truth
*    -  Always think, I am easily get angry bub klu dia uat hal, I will keep silence n we seem like in global crisis..pandai-pandailah fhm ek
*     - The most thing that amaze me, she tries to understand me…
*   -   Dia tau saya syg org len tp dia ttp at situ..masih sama mcm dulu…saya pula yg serba salah tmbh2 when she choose me than her (‘kakak’)
*     - Mrajuk da org pujuk! Tu yg bez..hehehe
*    -  Kesian dia..x pnh ckp elok2 dgn dia.x reti sbenarnya bila face to face dgn dia.that’s why kita org lbey rpt dlm fb n when mcj2 ja >.< sya garang dgn dia n ONLY HER…
*    -  Suka mengungkit n peril dia..always talk about her ‘sisters’ yg blambak at luar sana tuhh even dia dh berkeras ckp X SUKA!!
*      -Xkn brani berhadapan or jumpa bila dia sedar dia uat salah…
*    -  Slalu kirim salam yg  x pernah dibuat org!
*    -  Mmglah dia cumel tp mencemar duli..dia tinggi!!sya rendah SIKIT JE

Walaupun kehadiran dia x pernah terduga n mengejut gitu, tp aq xdalah menolak kehadiran dia mentah2..org nk berbaik-baik dgn kita, xknlah nk halau plak kan..at least even dia bkn siapa2 dlm idup aq, aq x pernah buat dia mcm sampah.aq x pernah biar dia terkontang-kanting. Yes I seem don’t care but truly said, I care much about u after her..pernah dia melawak tp dlm nada yg ignkan jawapan..siapa yg aq akn pilin sama ada dia or dia . what a killer question! I can’t answer u. sejahat-jahat aq, x pernah un terlintas nk buang dia dari idup aq n x pernah un anggap dia menyusahkan or layak jadi sampah ja..x pernah jgk anggap dia x wujud since the day she came..i know u came wif hope and u still there wif the hope. I try not to hurt u because I ever feel sakitnya kita disakiti oleh org yg kita sgt2 syg..klu ampa rasa sakit, sakit lagi yg kmi tanggung slama hari ni but it’s ok..not to talk about me k.

Tiada kata syg bkn bererti tiada syg..i learnt so much about what had happened n i had promise myself not to repeat everything..apa yg jadi, Cuma antara saya dgn Allah..sya kena bangkit n teruskan perjalanan idup saya.  Saya kena bukak mata luas2 dlm menghadapi masa depan.. those tears I ever had was not mine n sya akn pastikan forever will not be mine..jgn la heran bila org bersedih sya still ok..i won’t break my promise. I keep my words. Dn’t worry. Sya bkn manusia yg melupan jnji sendiri n I hate to play with those suck words, I’ll be there for u or just there’s the only u I love! Ni semua palsu ja nihh  but I’ll say this :

-I’ll be there for u in no matter what..~insyaAllah, slagi nyawa dikandung badan, slagi kuasaNya mengizinkan..
- u’re my only? Bohong gila..then nk taruk mana kwn2, bf (klu ada), family;
U’re the only AFTER Dearest God, Rasulullah, my family n friends..

Mcm ni lah..selagi masih terdaya, selagi aktif tubuh badan ni, selagi Allah masih mengizinkan, insyaAllah, sya sentiasa ada utk awk. Do find me. I am anywhere..masa tu sentiasa ada.if u need shoulder to cry, I am here. Just come.apa2 un, jgn lupa setiap yg jadi semua dgn izinNya.

I did everything for a reason..
-saya x mau awk mnja mcm bdk2 len..
-saya ta mau awk naik tocang bila saya slalu ‘kasi muka’
-sya nk ubah awk jdi insan yg baik bub saya tau awk boleh.awk x perlu cntohi sya bub sya x baik mn un tp awk muda lagi.ramai lgi senior yg baik n sya nk awk cntohi meke..i wait for the change.
-sbelom sya pergi jauh dari awk, sya nk awk yg baru.awk yg mmpu uat saya rasa bangga..awk yg mmpu bikin mk n ayh happy.sya nk sume org tabik spring sama awk bub meke sume pernah pertikaikan pasal perubahan awk
-I wanna stop those rubbish words from them to u..



#maaf, social life awk masih asing dlm diri saya n saya cuba utk faham sume tu. Org2 yg terdekat dgn awk, err, sya cuba suka ok! Klu diorang syg awk, diorang akn sokong apa yg saya uat J  

## maaf eh bub post ni dah lama ada dlm draf.so nmpk berhabuk sikit. Anyway, ni ikhlas dari hati.




No comments:

Post a Comment