Blogger Backgrounds

Friday, 20 July 2012

tELL mE wHy ...

Knapa uat perangai lagihh?? Salah aq kerr ? mmg x adil aq judge dia dgn segala tanggapan yg orang lemparkan at dia tp dia sendiri x pernah hadir untuk tampilkan kebenaran at aq.for me,maybe she didN’t need me anymore kan2.klu x,dah lama dia datang cari aq n story everything yg dah jadi..jujo,kami  x marah  ampa tapi kami TERKILAN n  KECEWA SGT2 dengan ampa.x dinafikan skunk ni kita mmg jarang jumpa apatah lagi nk sembang2 mcm dulu kan..ntah la.kami un x tau knapa.ampa yg ngelak  Or kami yg ngelak? mungkin takdir kot yg x m’pertemukan kita n mungkin jgk takdir x m’izinkan kita untuk bersua muka kan..tp kami x sangka lak yg kami akn dpt surprise  yg mmg kebabom mcm nihh.kami sndiri yg nmpk kott.kami tau apa yg ampa ‘kena’ n kmi  x sanggup nk tgk lagi.kmi x sampai hatii.ampa x tau apa yg kami rasa time tuhh n kami sure xda spa2 yg tau apa yg kami rasa.dlm aty cuma ada satu,kmi b’doa semoga ampa x di apa-apakan even klu betol tu  mmg salah ampa.siyes,kami btol2  x sanggup tgk ampa dihukum mcm tuh.bukan niat kami nk menambah tekanan atau mengusutkan lagi keadaan tp kami btol2 t’kilan dgn ampa.that’s why kami diamkn diri ajjew.kami igt ampa dah berubah tp …..kami igt lagi,ampa pernah cuba untuk berubah n kami eppy sgt2 bila kami sndiri nmpk ampa mula berubah.kmi b’syukur bub kami igt Allah dh makbulkan doa kami tp sygnya perubahan tu x bertahan lama.kami uat diam ja dgn harapan ampa akn sedar sndiri yg u’ve done something wrong dear.
“klu aq jadi ag,dah lama aq tinggalkan dia” kata2 ni uat kami tersentak n b’fikir sejenak.alasannya..sume sbb nk ampa berubah tp KAMI X SANGGUP. Jgn tanya kenapa bub kami xda jawapan untuk soalan nihh.mungkin sbb kami merhargai ampa dlm idup kami.utk pengetahuan ampa,kami x mungkin meninggalkan sapa2 dlm idup kami melainkan klu sbb takdir-Nya.kita mampu merancang tp Allah dah tentukan.kita mmg xda sebarang pertalian apa2 tp kmi bknlah manusia yg xda aty n prasaan.kmi x p’nh anggap ampa mcm baju or barang dlm idup kami yg senang2 kami boley campak ke tepi klu kami x nak..kami x sejahat tu walaupun kami jarang layan ampa dgn lembut mcm mana kami layan diaa.
turn urself into the better  one laahh.kami rasa ampa un dh borink kan asyik dgr kami b’leter bnda yg sama ja tiap2 kali kita jumpa kan.mungkin kami bkn spa2 dlm idup ampa.so susah la untuk ampa terima setiap kata2 kami.klu btol la ampa syg kami,knpa ampa xnk ikot apa yg kami ckp? Susah ker..it’s all 4 ur own goodness.simpan je  lah syg ampa untuk ‘kakak2’ ampa tuhh.jgn cakap syg dgn kami klu ampa sndiri x mmpu nk buktikan syg ampa.tu mmg prinsip idup kami. ‘NEVER SAY I LOVE U UNLESS IF U CAN PROVE IT’ .bagi je lah at ‘kakak2’ ampa ukeh.klu meke syg ampa,meke akn bawa ampa ke jalan yg betol.ampa fikir2 lahh.kami x cakap meke tu jahat  tp ampa tau kan meke mcm mana.don’t worry kami xkn pernah b’usaha untuk pisahkan ampa dgn meke bub kami tau meke dah lama dgn ampa.meke slalu ada dgn ampa.susah senang sama2 kan..korang sumer,jaga budak ni elok2 ukeh.dia muda lagi lahh.aq tau korang sayang dia tp sayang tu ‘kena pada gaya’ lah yerr.aq x marah un klu korang nk rapat dgn dia tp korang tolonglah bawa bdk ni ke jalan yg elok2 sikit.kita sama2 dh beso kan n aq yakin korang tawu apa yg terbaik untuk dia.korang lebeh kenal dia berbanding aq. I AM NOT ANYONE 4 HER. Mungkin korang lebih baek dari aq n mampu uat dia dgr ckp korang…all d bez n gud luck ! btw,bdk ni sayunk korang  tau :D n one more, AQ X PERNAH  ADA RASA MARAH ,BENCI OR SOMETHING YG SEUMPAMANYA AT KORANG..bkn x reti nk senyum at korang tp korang un uat x nmpk aq je kan..mungkin korang anggap aq cuba jauhkan korang dgn dia or hasut dia something bad about u all kan..haishh,aq xkn uat mcm tu lahh.aq still waras.aq masih kenal dosa pahala even aq ni xbaek mana unn .
ampaa…jgn isau.kami xkan p’nah buang ampa dari idup kami.i’ll always be there 4 u..cari je kami anywhere n anytime u need.insyaAllah, kami akn cuba yg terbaek untuk ampa..one more,SMILE ALWAYZ yerr bub ur smile make everyone feel like to smile jgk! :)


org yg x senyum nmpk sgt dy da masalh dgn gigi :D







No comments:

Post a Comment