Blogger Backgrounds

Saturday, 21 July 2012

noT AnYoNE 4 U

btw,lw xnk pon takpa dah -i'll keep it in mind !
sbelom tu, first text aq dpt untuk PBM kali nih
 kmy mnx maaf ats semua kesalahan kmy.
kmy tau kmy x ekot ckp smpay kena mcm ny.
kmy tau kak maqah , kmy x berhak nk bg
kak x maqah da..apa2 un kmy mnx maaf sgt

then myusullah text from my cute junior or well known as Wildcat.she just wish me
"slamat berpuasa n blablabla."
most thing i'll neva forget she said sorry.
mmg patut un said sorry.u dah byk uat salah sama sya tau..haha
kidding ajew >.<.u're someone yg p'nh uat sya senyum jgk laa
btw, kmo kn kwn dy :)

next text was from my friends or ex-sis bdk atas ni.thanks kwn 4 d wish.
continue lagi from my gila2 friend yg cumel,n  someone yg aq bru start to tegoq2.junior jgk..
i hope u could be strong ye . ignore them.kmo still ada sya n the most
that i am sure are ur friends.they will make u eppy :D

uke..back to that budak.what did u post to my timeline tu, bunyinye
macam u're hidding ur own feeling ja.mungkin mrh,kecewa or something yg seadik n seabang
dengannya.btol kan? ayt tu mcm dh give up dgn aq je kan.
btw,lw xnk pon xpa dah.
 suka dimaklumkn,sya highlight this sentence!
hmmm,kecewa kn bila org yg kita syg x munculkan diri saat kita memerlukan dia..on that
time satu je yg akn b'legar dlm otak ,dia mmg x syg saya.all those beauty words are just words.
btol kan3. bila something happen to us,mmg yg kita harapkan cuma someone yg kita syg.
klu x mmpu nk menolong, bagi semangat un dh kira b'syukur sgt2.hey, jgn igt kmy diam n
kmy langsung x fikir hal kamo tambah2 apa yg jadi tuhh.org mungkin
bley ckp itu n ini at ampa tp not me.kmy xkn senang2 salahkn sesuatu yg jadi
melainkan klu kmy dh ckup bukti untuk berbuat demikian.finelah klu ampa
dh ilang kepercayaan n harapan from me tp i am not as what u think.
apa2 un,u still have them.they're much important than me.they're someone who u love
than me..pokok pangkalnya,mekelah segala-galanya uat kamo.meke menyenangi kmo but not wif me (mungkin)..
klu meke suka sya baek dgn kmo,meke akn kasi good support..n ampa
sndiri bley nmpk kn apa yg jadi..antara sya n meke,kmo akn pilih meke..pcayalah
sya x layak trasa aty dgn keakraban u all bub u all adalah kebahagiaan buat dia..
sya tau, u semua syg sama dia kan3 :D keep it up ! dia perlukan korang.
take good care of her.



everyone loves u >.<
untunglah...'kakak2' kamo ramai kan3 :D
so kmo xkn kesorangan
kwn2 un ada..
*sya un ada jgk (tp x pntg mcm meke laa)

apa2 un...stay peace no war
u smile , i smile :)










No comments:

Post a Comment