Blogger Backgrounds

Thursday, 7 June 2012

eh dia !!

dushhh..kedabom! kuek3, abg  da balik !!
abg la sgt kan3..alaa skali segala apa salah..
org  un nk gak mengimbau kenangan indah :)
we'll back to 2010..jeng3.uish, JGN !! satgi da org mrh.sorry ye kak.
abg! huhuhu..the word i 'll never forget..mintak izin kot nk panggil abg!
kemaih arr.dia org baek2 tp kita ni spa la kan3.tu yang kena mintak permission tuh..kot2 stgi
org x sudi dipanggil sedemikian.mklumlah,time tu ada je senior lelaki yg x suka dipanggil abg.
bujet org nk ngorat ag ka bro tp abg sya pikir mcm len sikit.nk tego dia at FB je un t'ketaq2 bhaii.
risau disalah anggap.xnk dia cakap minah ni dok m'gedik pa tah.tp mau x mau kena la jgk tego dy.alhamdulillah,dia bgi good respon.tggu gi? renyeh sampai pagi la wehh.x chat apa un.just tya pasal
math F2 ( Locus ).dia cekang terok der segala yg berkaitan nombor2 nih tp bila mai tang baca2 ni, hehehe
sebelom ni,mmg t'agak2 la nk tego dy at FB.huhuhu..syok gak men b'teka-teki dgn dia siapa aq.
soryy bub smpai  ari ni x tau sapa sayew.penah jgk dia tanya kelas n umah apa bub dia nk cari.
dia cakap jgn la jadi misteri sgt.taun tu,3 kali je kmi chat skali.after dy dpt result,chat lagi dgn dy n that was the last.dy nyesal dgn result dy.so dy nasihat aq utk all d bez in PMR n SPM.result dy xda lah teruk.
dia dpt 7A 2B.He got B for Bio n Sejarah.dy dpt tawaran gi UPSI tp dy reject.dia lagi rela 
sambung study at Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan..skunk,sya ta tau abg da at mn..cuma da nmpk 
dia at FB ja..rajin bebenor dia on9! haaa..time tgh jwb exam Physic,dia datang auu.Dia mai amek slip
SPM kot.ntah laa..rugi x sempat nk jumpa dia bub time tu tgh fokus uat exam..huhuhu.kecewa?
mestilah...haa,my friend da nmpk dy n she told me that he has  so good looking n da b'tmbh tinggi.
uishhh..na tgk jgk!!xda rezeki..xpa lah.dulu2,tempat paling senang nk jumpa dia is at surau.dia always be the earlier  students smpai at surau..dia x tido time smpai sana tp baca Quran.kita dok belakang,slalu usha der..time dia azan,subhanallah...aq cepat2 heret kwn baek aq n ajk dorm mate sume cepat2 gi surau.so sya sampai awai la..bila dia jadi imam,amboih,cheq dok saf depan nuhh.time nih,sume dorm mate bez2.
kami sume x ubah mcm family.ke hulu,ke hilir sume sama2.terasa disayangi? of coz la n
it'll never turn back! ni sume story dulu2 n jgn sesekali dibangkitkan kembali ya..
aq da kunci dlm kotak dah..ni tgn ni gatai nk tulis jgk apasal ntah..ouh,bru igt npa.ni sume bub rajin
nmpk dia on9 la nihh..:)
kenai kartun ni,kenailah dia..:)
*menetap at kota bharu,kelantan
*ank kedua dari 3 org adek badik
*ada abg n adek pompuan
*suka pkai baju belang2 lengan panjang
*suka nombor n x suka m'baca
*result slalu maintain di atas..alwayz top 10
*status ? sat2..diragui buat seketika waktu
*org2 surau nihh

kecil n comel je >.-



No comments:

Post a Comment