Blogger Backgrounds

Thursday, 28 June 2012

alahaiii...kaki oh kaki

Ya Allah,andai ini sebahagian dari ujianMu,aq redha.Alhamduillah aq yg 'accident'.uishh,x dpt aq bayangkan mcm ne klu org2 yg aq syg yg ada at tempat aq..weh,thanks ya kpd yg m'bantu n prihatin tuhh..yg sudi merawat aq,aq owe u so much.may Allah always bless all u do.kebaikan kau x mungkin terbalas!
Aisyah,aq baru ja knal kau tp kau baek sgt2 dengan aq.x t'ucap kata2 trimas buat kau.kau dh susahkn diri kau bub aq.aq x tau mcm mn nk ucapkan trimas utk kau.aq btol2 terharu.trimas bub sudi menyeksa diri kau dgn keadaan aq yg adoii,dh mcm OKU.kau sabar je layan kerenah aq..kau slalu dtg mlawat aq at dorm n tolong ubatkan luka aq.kau teman aq at bilik sakit...Ya Allah,kau berikanlah segala yg terbaik dlm hidupnya.sensei,arigatougozaimasu! caring tol sensei ni..ngee.thanks bub 'demahkan' ketul ais at sya.pedih doeh tp rasa better laaa.kebas xyh crita la tp rilek sudahh..nk harap aq yg uat,it will never la.:) Farah n Hajar , jgn marah2 lagi larhh..aq dh x nakal dh pasni.dah x buas dah.aq jnji AKAN CUBA jaga diri aq baek2.uke2,pasni klu sakit,aq dok diam2 tau.korang nk kunci aq dlm bilik sakit un aq trima je lahh..promise nihh.bling3!! >.-
hey budak,trimas bub slalu dtg malam2 tau..tujuan utama kamo apa ntah la tp slalu terserempak dgn kmy.mcm tau2 je time2 mcm tu,kmy tgh uat apa kan3.trimas atas keprihatinan yg dipamirkan! asal la kmo x jadi heroin time tuhh? adoiii,apa da..harap je ada at citu tp lambat bertindak! eh,ampa yg lambat or kmy yg t'lebeh cepat ek? papa je lha..anyway,thanks utk kunjungan tnpa henti anda almost every night :)
kpd mereka yg m'bntu n prihatin dgn keadaan aq, trimas n always take care yerr.
kaki ni bila la nk sembuh tah.saket mak aiii tp seb bek aq ni jenis yg agk tough.hehehe..kwn2 ckp,aq b'jalan lawak la..kadang2 kengkang,kadang2 mcm ketam la n mcm2 aihh..nk jalan susah sikit.dapat plak sekolah yg byk tangga,mau lagi bez laa..adoii,jenuh tahan saket naek tangga tuhh.plg seksa skali,pergerakan aq t'amat2 lah terbatas.pergerakan aq t'lalulah SLOW. I HATE IT!! weh,sedeh bub xley join sebarang aktiviti kesukanan.kejohanan sukan sekolah dh dekat.aq cuma ada kurang dari seminggu utk sembuh tp mk ckp,aq dh xda harapan bub keederaan aq memakan  masa yg lama utk sembuh.aduh,cukuplah one of my major wishes terkubur n aq xnk impian aq yg satu ni t'kubur jugak.sudah cukup2 sudah.cukup hanya itu saja...kuek3.gayat sangat ke impian aq utk jadi OLAHRAGAWATI kejohanan sukan tahun ni? aq rasa biasa2 aje bub sebelom ni un aq p'nh jadi olahragawati sekolah tp bila everything turn like this...hmmm mmg m'gugat kestabilan politik betol la!
arhh,aq kesah apa.yg sakit tu aq bukan org len kan.meke xkn rasa apa yg aq rasa.so,aq amek keputusan utk join jgk ari sukan dgn keadaan kaki yg x sembuh2 nihh.aq xnk kisah apa yg nk jadi on that day tp aq mohon aq diberi peluang utk beraksi at ats track dgn acara yg aq take part.alaa,3 je pown.lpas abes kesemua acara,nak jadi apa un,jadilah.nk masuk ICU ka, t'tutup mata x celik2 ka n whatever aq trima ja...as long as aq puas n kemenangan tu milik aq.aq rela pertaruhakan keadaan diri aq yg agk menyedihkan ni demi sebuah impian.aq anggap ni salah satu dari pengorganan aq utk smthing yg aq cukup2 syg.CINTA SAYA DI SINI.aq xnk pengorbanan kali ni sia2 n aq janji akn uat all d bez.insyaAllah..
disebabkan aq join sukantara utk acara atas ni,lukaku kembali terkoyak n SYA KENA MARAH LAH.
wei,korang rilek lah.jgn marah2 lagi.aq uke je n btw aq eppy bub aq still boley lompat tinggi !<3
CINTA SYA DI SINI.jgn halang aq tp supportlah aq.aq xkn mmpu berdiri teguh tnpa sebarang kata2 semangat
dari korang laa :)

No comments:

Post a Comment