Blogger Backgrounds

Wednesday, 30 May 2012

Mengusung windoo buat dY

Ya rabb, andai aq punya kekuatan,ign sekali aq myatakan pdnya betapa aq t’amat-amat merindui dy…aq x mmpu trus-trusan memendam perasaan.aq pon manusia biasa.

Kamoo…kita bina sebuah kita daripada bintang.bila b’cakap tntg bintang,masing2 akn trasa kan.jgn tipu laaa…Cuma kdg2 kata hati tu dinafikan aja.u’re my specific star.sya wndoo kmo?jujur sya sedang menipu n menafikan kata aty sy sndiri.SYA WNDOO KMOO LA BDK.mlm2,xtau nk chat dgn spew..dulu kmo jdi peneman setia sy smpai ke pagi bru tdo.sy phm keadaan kmo.lgpon kmoo x boley slalu tdo lewat bub kmoo saket..sy? I am ok n I am used wif it.kmoo x boley saket bub 6ti  ramai org sedey…sy mohon kmo always choose all the bez in life n always be eppy wif someone u love..don’t let her go.sowang kakak x kn mmpu melihat kehancuran melanda hidup adeknya.soe jgk sbb slalu menduga kmo n u must be fed up of me kan…apa2 un,jgn risau  bub sya slalu ada buat kmoo.jgn x caya tau bub sya mmg akn slalu ada melainkan klu ditakdirkan sy lenyap dari muka bumi Allah s.w.t.


Kamoo…sya TERAMAT-AMATLAH MERINDUI KAMOO.sy x tau nk ckp mcm mana agy.SYA MASIH SAYANGKAN KAMOO n isyaAllah,slagi hayat dikandung badan,kmo akn slalu sya sayang .sya msh simpan mcj kmo,kmo ckp kmo xkn melupai sya melainkan klu nyawa kamo da b’cerai dari badan.kmo ckp jgk yg kamo akn slalu igt sama sya.sya x tau sejauh mn kebenaran setiap kata2 tuhh..mungkin jgk kmoo xnk tunjuk n mungkin jgk sume tu skadar perkataan aje un tp kmo jgn risau.sya akn slalu pegang kata2 sya n sy akn uat apa yg sya slalu ckp.kamoo x perlu meragui saya sbb sya xkn pernah terdaya utk menipu mahupun membohongi insan2 yg sya t’amat2 syg..tipu sunat tu wajib lahh..hehehe.stakat ari ni,xda lagi tipu sunat yg dilancarkan ke atas diri kmoo.sya perlu kmoo bub kmo smgt sya at sini.mk n ayh jauh so kmo je la yg plg dekat daripada yg len2 tp sygnya kmoo menjauh dari saya..sya kehilangan..sya mohon maaf atas segala kekhilafan sya(even sya sndiri xtau apa).apa yg sya mmpu uat skunk hya berserah pada yg Esa.sya x mmpu nk lakukan apa2 memandangkan dah byk hal yg saya lalukan smpai dh kering idea dahh.dah blank teros nih.kini,hya doa yg bisa menjadi senjata n peneman setia sya…hanya Ilahi yg mengetahui segalanya.apa yg sy rsa n jadi skunk ni x mmpu terzahir dgn kata2.saya mohon,jgn diri ini dibenci, dicaci mahupun dibuang dari hidup kmoo.sya x tau apa yg akn jadi andai kenyataan itu yg terpaksa sy hadapi..maaf buat kesekian kali

No comments:

Post a Comment