Blogger Backgrounds

Sunday, 11 December 2011

mEraJuK??

wow!!so funny.tp inilah hakikatnyerr..blagak macho tp kuat mrajuk.hehehe.apa kes??meh aq nk wat story sikit tp sikit je la.klu lebih2,parah lak.silap2 kna cincang wat kebab free jerr.cerita ni tba2 je muncul.so tgn aq pon dgn spontannyer mnari la di atas keyboard lalu t'hasillah story ntah hper2 nihh.
tersebut la kisaaaaaah(sebut mcm syair tau.bru ada feel),2 mgkuk tgkat nihh.aduuhh.nk kta ensom boley la(sedap la jgk mata memandang).yg sorang ni dikenali sbg Dragon.perhh..nm dia!mmg  tiptop doe mmt nihh.b'tubuh sasa bub kuat mkn laksa!hehehehe.xde kna mngena pon.yg sorang lak dikenali sbg Khai..nma dia ni mmg wat awek2 at di luar sana jdi gila.org msti sgkakn dia ni macho abes,so sweet,romantik n whatever la.x larat nk type at c-ni.diorg ni sama2 hadir dlm idup seorg pompuan yg x kurang lawanya yg dikenali sbg Siti.hehehehe.tp sbelom tu diorg  p'nah gak  syok sparuh nk mati at sowang pompuan ni yg jga mrupakn kwn kpd Siti.perhhh..kebetulan yg sukar digambarkn!tp ada tau.nk tau gak ke nma pompuan tu.dgn malasnya aq gitau,nm dia Nur.Nur ni mmg famous dgn keserbabolehan dia.dia lawa,pndai dlm akedemik,pndai menari(dia penari endang + joget klu x silap la)n dia pon ok sukan gak..kdg2 jeles gak pompuan2 lain dgn dia nihh.abes pkwe org sume kejar sama dia.hohoho..pdm muka!hehehehe..ni bru mukadimah lahh.x start gi pon.rsa mcm malaih pulak nk tulis.tgn ni dh penat menari la.hehehe...jgn marah tau.6ti x tomey.bisa kena jual tau.hahahaha

nur sememangnyer sorg gadis yg mmg mleptop arr.kat mn2 je dia msti jdi perhatian rmai.dh la lembut,ayu,cun lagi plak tuhh.mmg cair doe llaki2 yg tgk!tp syg dia ni mmg crewek sikit.eh cup3..klu dikira-kira(tolak,tambah,bahagi,darap)hmmm....byk gak la.taste dia gila gayat beb.huhuhu.tp sesuai la dgn dia yg mmg hot gitu.ala-ala hot stuff!!Khai..seorg jejaka yg boley dikatakn ensom,mmg t'gila-gilakn Nur sejak di bgku sekolah menengah lagi(sejak pertama kali melihat di hari p'daftaran la katakn)apabila mata b'tntg mata,lalu pndgn itu jtuh ke hati..huhuhuhu.tp sygnyer Khai ni perasan sorang2  je la bub Nur x rasa apa2 pon.saat mata b'tntgn satu jer yg b'main dlm kpla otak nakal si Khai ni"hmm..cun abes awek nihh.layak jdi gf aq jerr"lain plak dgn  si Nur nihhh"jerrr..mmt ni x p'nh tgk org ek?aq tau ala aq ni ala-ala diva hot gitu.tp jgn la usha tajam gitu.6ti pkwe I mrh!"smbil2 wat senyuman mengejek tp pd Khai itu senyuman yg mengatakn dia udah syok sama aq!hehehe.

Dragon merupakn  bekas bdk sekolah agama.naik je f4 tros angkat kaki.ntah ape sbbnyer .bila time dia sunyi jer,dia msti igt mau awek.bgi dia Nur adalah miliknya.tp dia bengang gak bub Nur p'nah tolak dia ats sbb dia udh montel gitu.hak3.."huh!!alasan x logik.klu x mau,ckp je x mau.xyh kutuk2 aq.ag igt ag cun sgt kerr?(dlm hati,dia mmg cun pon).pigidahh.boley jln la ag!"bntak Dragon stelah b'temu Nur di tmn rekreasi tmpat tggl mereka."jerrr..mcm ni nk jdi balak aq?panas je memanjang!blah  je larhh..petik jari sepuluh sampai.piirahh!!

                                                       .....................................................................
2 taun b'lalu.spm dh abes.so jom merdeka.b'gema dewan peperiksaan yg lebih sinonim dgn pggilan DSB.cuti je mmg lost cntact ar dgn kwn2.msg2 dgn hal sndri.nk cntact pon at fb je la.tu medium utama masa kini.dri c-tu jugak,dpt la number2 phone.dh mntak,org bgi je la.dh bgi,org amek la.ape susah!Siti..,dia ni mmg kaki online pon.nk keja,parents x bagi.al-mklumlah ank prempuan tunggal.so ngadap fb je 24 jam.dri fb ni lah dia dgn Dragon b'jmpa.cari punya cari kwn2,last t'jumpa nm Abg Dragon.tgk mutual friends,rmai je bdk klas aq.so add je la.x smpai sminit pon,friend requested td dh being accepted!wow!cepat gila mmt ni.tba2 Dragon tego at chat box n say thanks 4 adding me as ur friend!"aikkk..pndai lak mmt ni speaking.klu dulu time kolah,dia asyik kna dnda je bub x reti nk speaking dlm kelas Teacher Ida Bakhtiar..hehehe.nk sebut nm ckgu ni,kna sebut kasi full.siap nma bapak lagi tau.klu x ,free je kna fire.dh ar sekolah jauh dri balai bomba.skali t'bakar dlm tu(library)x sempat slamat beb.mati kehangusan eden!huhuhu..x sggup!dri situ jgk mulalah detik2 p'knln yg siap pakai syg2 sgala."ishhh..mmt ni asal huh?igt aq syg dia kerr.bknnyer dia dgn Nur ke.malaih aq nk amek tau.bkn balak aq pon n x t'hengen nk wat kau jdi balak aq!"rungut Siti bila Dragon sering m'gunakn kata2 syg n x kurang juga ayt2 romantis yg x jadi..."hati batu tol la minah ni.bila nk mkn umpan aq ntah!aq dh ar bowink idup tnpa awek2 ni.sorang pon x lekat.no phone dh dpt.tp green light?perhh....bpa lama mau tggu maa"..tiap2 pgi Dragon kol.bkn stakat pgi je,mlm pon tau.siap mrh2 bub Siti x ley bgi kta putus nk trima or sbaliknya.yg mmt sorng ni lak main pksa2.gila ke hper huh.Siti pon ikot jerr rntak dia.sggup je dgr dia mrh2 bub tkowt.kdg2 rsa mau cair pon ada sama ini Dragon.dtg je mood lembut dia,perhh..sgla yg lembut boley kalah!gila dasyat.ayt dia yg sma ttp b'ulg2."plizz la trima aq.aq jnji aq x mainkn kau.aq syg kau.i luv u syg!bgi aq peluang k".."aisaymann..mau lembik lutut aq cmni".dek krana t'lalu m'hrpkn jwpn,Dragon m'diamkn diri utk seketika wktu.ala ni semua bub x angkat phone,x on chatbox n x bgi jwpn utk skln yg dipinta.bkn stakat remove Siti sbg friend at fb,malah di blocknyer jgk!siap mrh n ckp "kau,kejam arr.kau dh mainka hati aq tau x!aq dh cukup t'guris dgn sikap kau"fullamak..skali dgr nk t'gelak gak.hampeh tol la.siap wat suara mcm laki mati bini jer."detik hati kecilku.sbenornyer..aq bru je dpt khabo dri kwn baik aq yg jga merupakan  kwn Dragon jgk tp dia dgn Dragon kwn at fb je la."ku sggkakn kau btol2 sygkn aq n bisa melupakan Nur dri hdp kau tp aq salah.dalam diam kau smpat lgi mgayat kwn baik aq yerr.kuang asam punye jantan!"mmg btol2 hangin dgr brita ni.gi jahanam lah kau.aq bru je t'niat nk pjuk,arhh tarik balik lah niat tu.

"Khaii..mcm bisa ku dgr je nma ni tp di mna ya.haaa,..dh igt!mmt ensom at sek aq.mat bunga lah katakn.macho beb.dia add aq asa friend kot.huhuhu"spantas kilat,butang accept ditekan.screen lptop jenama apple ditenung lama.mmt ni xmau tego aq kerr.hehehe.nk tgo dia,aq mgkn xkn dilayan.kita tggu ek.5 minit kemudian..
Khai       :aii awk!
Siti          : (alamak,dia tego aq beb.x sia2 penantian 5 minitku.lima minit je pon)  aii
KhaI       :awk tgh wat pe tuhh
Siti          : (lorhh..bengong btol bdk ni.nmpk je pndai tp lembab)sya tgh msk ni…awk nk mkn         skali?heheh
Khai       :ouh….boley gak tp sy nk awk suapkn boley.awwakk(dgn nada mnja + m’goda abes)
Siti          : (walawehhh.sengal btol mmt ni.)hehehe..nk boley tp boley blah!hak3..jgn mrh
Khai       :mn ada mrh.syg lgi ada arr.awk,sy nk no phone boley.sng sikit nk cntact.boley cyg  lebih2.hehe:-D
Siti          :jerr..k lah.ni no sy…013 5855672
Khai       : (yahoo.mloncat abes!tba2,kedebuk..adehh….)thanks awk.syg awk.muahhh
Sit           :k..bye.nk out dulu.slamat malam
Khai       :alaaa..k.slamat mlm syg.mimpi indah k.jgn lupa mmpi sy k.klu x ley tdo kol tau.ni no,o19-4721803.i <3 u

Hahaha.b’mula dri situ mulalah si Khai ni wat projek mega dia.dia x dpt NUr n sekarang ni dia nk tacle si Siti ni.”x dpt Nur,Siti pon jdilah.cun aperr.Nur tu mcm bgos jerr.tggu kau”sbenarnya sakit hati t’hdp Nur msh b’bekas di hatinya.pedihh..peritt ku rasakan(ceeewah).
                                                ………………………………………………………………………………
Hehehehe..nk tau kesinambungan crita ntah ape2 ni,sila tggu dgn penuh kesabaran.tp mgkin jgk penantian anda sia2 n mgkin jgk penantian anda b’baloi.hak3.by the way,ni x msk klimak lgi tau.bru p’kmbagn jerr.hehehe.pnjang kot.pnat mnulis.idea pon mcm x laku jerr.apa2 hal,sila komen yerr.klu suka,ckp suka.klu x suka,japgi sya delete.bila sy delete,x b’erti sy akn diam drpd mnulis story2 gila ni,but I’ll try in the next season.season???hak3.komen jgn x komen.kerjasama anda amatlah dihargai.nk komen at mana2 pon boley.x kisah tp b’lapik la sikit tau.sikit jerr.SEKIAN..TERIMA KASIH

No comments:

Post a Comment