Blogger Backgrounds

Monday, 12 March 2012

AQ ADALAH AQ…
Jgn dibandingkan aq dengan dia, dia dan dia
Kerna aq x seindah,x secantek,x sebijak dan x sehebat mereka
Jgn pula dicari kesempurnaan mahupun kelebihan diri ini
Kerna aq pasti,kau xkn menemui
Jgn kau lihat aq dgn pndgn kasarmu
Lihatlah aq dgn keikhlasan hati
Terimalah kehadiran ini dgn seadanya
Aq mengaku,aq ialah sehina-hina insan
Tp jgn kau pernah meragui ketulusan & keikhlasan kasih yg ku beri…

Manusia sememang m’impikan segalanya yg sempurna. Tp jgn dicari kesempurnaan itu dlm diri ini kerna aq hanya insan biasa. Aq insan yg punya t’lalu byk kelemahan,kekhilafan dan segala ketidaksempurnaan itu milikku. Namun aq jua punya hati kurniaan Ilahi. Jujur I feel DOWN wif the way I am. Sometimes,I feel like I hate myself b’cause I am not as others. I can’t be others even 4 the person who I really love. I am sorry andai kehadiran diri ini dlm hidupmu sememangnya mengaibkan. Aq x p’nh berdoa utk memiliki segala ketidaksempurnaan ini,malah aq slalu berdoa agar Dia menjadikan aq seindah mereka. Aq juga ign tampil indah di samping insan2 t’syg agar mereka bgga dgn aq tp aq ttp x bisa berbuat demikian.Inilah takdir Allah buat hamba-NYA. Sesungguhnya aq redha dgn ketentuan-Nya. Aq bersyukur dgn kurniaan Allah pd diriku walaupun keindahan itu bkn milikku.4 me,keindahan fizikal tu hyalah sementara dan pinjaman Allah shj. So guna dgn baek yer. U ‘re lucky because u’re beautiful n u can get what u want dgn sgala package yg Allah bg tuh. Aq ?Aq cuma mmpu berdoa agr org2 di sekeliling aq menerima aq seadanya.Mak,ayh n the whole family,thanks sbb sudi trima kekurangan diri ini dgn hati yg t’buka.kwn2?aq mntak maaf byk2 sbb aq x mmpu m’jadi a perfect friend 4 korang.aq mntak maaf jgk sbb mungkin sepanjang aq menemani hari2 korang,aq byk menimbulkan keaiban dlm diri kome sumer.al-mklumlah,sya x seindah meke.jdi if u wanna left me,dgn rela aty aq trima.aq fhm la.dn’t worry .tmbh2 lak,batch kita dah rmai bdk baru un,so cari la satu! Pegi la at meke,klu kau suke meke.aq x kisah la.aq x berhak pon nk halang sbb aq sedaq diri aq nihh.eh..siyesly ckp,depa meme lawa2 kot.x cya..see this.
dia ni salah sowang new student 4 my batch

   
Subhanallah…canteknya kejadian Allah.
nama kami meme serupa tp kami adalah insan yg berbeza.cantek kan dy?hey korang,aq x mmpu jdi mcm dy tau.dy pendai,cntek,baek..dy mrupakan staf sarjan KRS sek aquhh.walaupon nm kami sama,kebolehan kami ttp berbeza.dy cekang kot kawad.aq?kawad?spoil terok.malu ker ada kwn mcm aq?
Dear,I can’t be as what they’re.Kmi x mmpu jdi seperti org yg  rapat dgn ampa spt meke;

       sya x comel mcm dy..x cukup ayu spt dia.sya x pndai mcm dia....


    
                   Sya bkn mcm dy jgk!suara sya x cukup lembut yerr


      
Kamo x boleh bndgkan sya dgn dia(yg at bwh nihh) tau.kami ttp insan berbeza walaupon kami berdua syg kamo.i know everything about her.i hope,one day u will tell me everything.sya trima jika kamo x leh trima sya sbb sya tau,sya x seindah dy.sya redha jika kamo lebeh memilih dy…
   

Jujo..i wish one day we could be as them. I promise u,u’ll no longer feel lonely.i’ll take care of u as much I did to my own sister. Dn’t worry la,I’ll always love u as my sister too.adek,kamo jgn risau bub even akak syg dy,akak ttp syg kamo.syg akak buat kamoo xkn b’kurang aihh malah b’tmbh ada la.

diorang ni psgn adek-kakak yg plg loving at kolah.i won’t ask u 4 anything but I hope one day u could love me as much as ur own sister not a senior!



No comments:

Post a Comment